آکادمی قهوه واکا

معرفی مزارع قهوه برزیل

بیش از یک سوم قهوه دنیا در برزیل کشت می شود و سالانه 60 درصد قهوه مورد نیاز کشورها در برزیل تولید می گردد. به همین دلیل برزیل بزرگ‌ترین صادرکننده قهوه جهان شناخته می شود. میزان قهوه صادر شده  به دیگر کشورها به وسعت کشت در مزارع برزیل بستگی دارد که در سال بین 40 تا 60 میلیون کیسه قهوه برای صادرات تولید می شود. بریل حدود 150 سال است که به عنوان یک پرورش دهنده و صادر کننده قهوه درجهان شهرت دارد؛ در حال حاضر مزارع قهوه برزیل 14 منطقه هستند که در هفت ایالت این کشور قرار دارند.

معمولاً محل کشت قهوه بین 900 تا 1200 متر از سطح دریا ارتفاع دارد و به صورت میانگین این ارتفاع از سطح دریا برای کشت قهوه 1100 متر است. البته در کشور برزیل کمترین ارتفاع سطح کشت قهوه از 400 و بیشترین ارتفاع از سطح دریا 1600 متر می باشد.  قهوه در برزیل تنوع زیادی دارد و برای همه سلیقه‌ها قهوه با طعم و مزه دلخواه وجود خواهد داشت. برای خرید عمده قهوه برزیل از مجموعه واکا با ضمانت اصالت و کیفیت با کارشناسان ما در تماس باشید.

تاریخچه قهوه در برزیل

قهوه در قرن هجدهم به برزیل وارد شد و این کشور به عنوان برجسته‌ترین تولید کننده قهوه تا سال 1840 میلادی شناخته می شد. موفقیت قهوه برزیل از اوایل قرن 19 میلادی وقتی که مهاجران ایتالیایی در کارخانه‌های قهوه کار می کردند آغاز گردید؛ همچنین قدرتمند شده قهوه برزیل به دلیل همجوار بودن با ایالات متحده به عنوان شریک صادرات و واردات از دیگر عوامل موفق شدن آن بود. در دهه 1920 میلادی برزیل تولید بخشی از قهوه جهان را بر عهده داشت و در این سال از لحاظ تولید در اوج قرار داشت؛ ولی از دهه 1950 با افزایش تولید جهانی قهوه در سایر کشورها سهم برزیل در تولید قهوه کاهش یافت.

کشور برزیل در سال 2011 میلادی عنوان رهبر قهوه جهان را از آن خود کرد و در سال 2007 تولید قهوه در این کشور به 2.7 میلیون تن رسید که این میزان بیش از دو برابر تولید قهوه در ویتنام بود. در بخش کشت و سایر مراحل تولید قهوه حدود 3.5 میلیون نفر فعالیت می کنند. کشور برزیل در تولید قهوه سبز عربیکا و فوری منحصر به فرد است و شهر ریو در برزیل بزرگ‌ترین تولید کننده عربیکا شناخته می‌شود.

معرفی مزارع قهوه در برزیل | قهوه واکا

فراوری قهوه در مزارع قهوه برزیل

بیشتر گیاهان قهوه که در فصل‌های خشک در مزارع قهوه برزیل کشت شده اند در ماه ژوئن تا سپتامبر برداشت  می شوند. روش فراوری قهوه عربیکا در بیشتر کشورها به روش مرطوب صورت می گیرد؛ ولی در برزیل اغلب برای پردازش قهوه از روش شسته شده یا خشک استفاده می‌شود.

بعد از اینکه قهوه تمیز و گلچین شد برای مدت هشت تا ده روز در زیر آفتاب قرار داده می‌شود تا خشک گردد؛ البته این خشک شدن می تواند تا چهار هفته نیز طول بکشد. در مرحله بعد لایه بیرونی قهوه از آن جدا شده و در کیسه‌های 60 کیلویی آن‌ها را بسته بندی می کنند.

خواندن مطلب  قهوه در مراسم‌های خاص: از قهوه ترک در ازدواج تا قهوه اتیوپی در آیین‌های مذهبی

در برزیل هر دو نوع قهوه ربوستا و عربیکا رشد می کنند؛ به طوری که حدود 85 درصد قهوه مورد نیاز جهان و حدود 30 درصد ربوستای دنیا در این کشور کشت می گردد. مقدار زیادی از قهوه عربیکا برزیل در شهر باهیا تولید می شود و در ایالت Espírito Santo بیشترین مقدار قهوه روبوستا و مقداری از آن  را در Rondônia  کشت  می‌کنند.

مزارع قهوه در برزیل

بیشترین قهوه مرغوب برزیل در سه منطقه بزرگ کشت می شود که هر یک از این مزارع دارای ویژگی‌های خاصی هستند و قهوه تولید شده از آن‌ها دارای مشخصات ویژه‌ای است. در ادامه با مزارع قهوه برزیل آشنا می شویم.

1. موجیانا (Mogiana)

موجیانا قدیمی‌ترین منطقه قابل کشت قهوه در برزیل است که در کنار سائوپائولو گسترش یافته است. این مزرعه به دلیل داشتن خاک حاصلخیز، غنی و قرمز رنگ، قهوه‌هایی با طعم و مزه شیرین تولید می کند. بیشترین دلیل شهرت قهوه‌های این منطقه طعم  شیرین و با بادی کامل آن است.

2. سول میناس (Sul Minas)

سول میناس تپه‌های ناهمواری در جنوب استان میناس گرایس هستند که در شمال شرقی سائوپائولو قرار دارند. این منطقه مرکز کشت قهوه برزیل شناخته می‌شود که دو مورد از بزرگ‌ترین و معروف‌ترین مزارع قهوه برزیل یعنی ایپانما و مونت آلگره در آن واقع شده‌اند.

3.سرادو (Cerado)

سرادو منطقه کشت جدیدی در کشور برزیل است که به صورت فلاتی مرتفع و کم آب بوده و بین سائوپائولو و برازیلیا قرار دارد. مزارع قهوه برزیل در منطقه سرادو کمتر شناخته شده اند؛ ولی به گفته متخصصان از نظر کیفیت قهوه کشت شده در این منطقه آینده روشنی در پیش رو قرار دارد. علت این موضوع آب و هوای خشک‌تر منطقه سرادو نسبت به دیگر مناطق در فصل برداشت و خشک کردن محصول است؛ به همین دلیل هنگام خشک کردن میوه‌های قهوه میزان گندیدگی میوه‌های قهوه کمتر اتفاق می افتد و محصول نهایی قهوه کم نقص‌تر و تمیزتر خواهد بود.

شهرهای قهوه خیز در برزیل

قهوه در دو نوع روبوستا و عربیکا در جهان کشت می گردد  که قهوه عربیکا سهم بیشتری از تولید را شامل می شود. قهوه روبوستا در اکثر کشورها مثل ویتنام پرورش می یابد؛ ولی برزیل در تولید قهوه عربیکا سهم بیشتری دارد. در ادامه با ایالت‌ها و شهرهای قهوه خیز در برزیل آشنا خواهیم شد.

1.میناس گرایس (MINAS GERAIS)

بزرگ‌ترین ایالت تولید کننده قهوه در برزیل، میناس گرایس است که نیمی از تولید قهوه در برزیل را برعهده دارد. مهم‌ترین مزارع قهوه برزیل در ایالت مینا گرایس شامل سول دی میناس، سرادو دی میناس، چاپادا دی میناس، ماتاس دی میناس هستند. در این شهر نقاط مختلفی به کشت قهوه اختصاص یافته است و به همین دلیلی مهم‌ترین ایالت در برزیل از لحاظ میزان تولید قهوه به شمار می رود.

2.سائوپائولو (SAO PAULO)

سائوپائولو یکی از ایالت‌های برزیل است که قدمت بالایی داشته و از مناطق تاریخی این کشور محسوب می شود. در این شهر مهم‌ترین بندر صادر کننده قهوه برزیل یعنی بندر سانتوس قرار دارد. همچنین اصلی‌ترین مزارع قهوه برزیل در این ایالت شامل موگیانا و Centro-Oeste de Sao Paulo هستند.

خواندن مطلب  تاثیر انواع قهوه بر کیفیت خواب

– موگیانا (Mogiana)

ارتفاع این منطقه از سطح دریا بین 900 تا 1100 متر است که برای کشت قهوه مناسب می باشد. همچنین دمای ملایم 20 درجه دارد که برای خشک کردن قهوه دمای مطلوبی محسوب می شود. منطقه موگیانا دارای زمین ناهموار است که می‌تواند قهوه‌هایی با کیفیت و شیرین و با طعم ملایم تولید کند. بیشترین عربیکای کشت شده در منطقه موگیانا مربوط به قهوه موندو نووو و کاتوای است.

– Centro-Oeste de Sao Paulo

این منطقه از ایالت سائوپائولو مثل موگیانا زمین‌هایی به شکل ناهمواری و تپه‌ای دارد و مزارع آن کوچک و متوسط هستند. ماریلیا، گارسا، اورنیوس و آواره از شهرهای مهم این منطقه به شمار می روند.

3.اسپریتو سانتو (ESPIRITO SANTO)

بزرگ‌ترین تولید کننده قهوه روبوستا در کشور برزیل شهر اسپریتو سانتو است که در رتبه دوم تولید قهوه در برزیل را دارد. در اسپریتو سانتو علاوه بر روبوستا مقدار کمی قهوه اسپشیالیتی نیز تولید می شود. مهم‌ترین مناطق کشت قهوه در این ایالت شامل مونتاس دو اسپریتو سانتو و کونیلون کاپیسکابا است.

مونتاناس دو اسپریتو سانتو (Montanhas do)

این منطقه از سطح دریا 700 تا 1000 متر ارتفاع داشته و دارای دمای ملایمی است. در مونتاناس دو اسپریتو سانتو قهوه اسپشالیتی برداشت می شود. قهوه‌های کشت شده در این منطقه اسیدیته بالایی دارند و از زیر گونه‌های موندو نووو و کاتوای به شمار می روند.

کونیلون کاپیسکابا (Conilon Capixaba)

در منطقه کونیلون کاپیسکابا که دارای مزارع کوچک است نوعی روبوستا به نام کونیلون کشت می شود. این منطقه از سطح دریا ارتفاع  پایینی دارد.

4.مزارع قهوه در باهیا (BAHIA)

منطقه باهیا در شمال شرقی برزیل قرار دارد و 75 درصد قهوه تولیدی آن قهوه عربیکا است. همچنین کشت و برداشت گیلاس قهوه نیز در مزارع ایالت باهیا با کمک تکنولوژی انجام می شود که کیفیت بسیار بالایی دارد. مهم‌ترین مناطق تولید کننده قهوه در ایالت باهیا شامل سرادو و پلانالتو دا باهیا هستند.

سرادو و پلانالتو دا باهیا

در مناطق سرادو و پلانالتو دا باهیا برای برداشت گیلاس‌های قهوه مکانیزم پیشرفته‌ای به کار گرفته می شود. به همین دلیل آبیاری و کشت منظمی داشته و برای برداشت مکانیزه، گیلاس‌ها به صورت یک دست هستند. این دو منطقه از سطح دریا ارتفاع زیادی دارد و دارای شرایط آب و هوایی گرم با زمستان مرطوب و پر باران و تابستان خشک است؛ بنابراین قهوه‌های تولید شده در این مناطق دارای طعمی شیرین با اسیدیته کم و بادی خوب هستند. قهوه‌های کشت شده در سرادو و پلانالتو دا باهیا از زیر گونه عربیکای کاتوای می‌باشند.

5.پارانا (PARANA)

در شهر پارانا مزارع قهوه برزیل تراکم بالا و بهره وری زیاد دارند و این مزارع به صورت انحصاری به کشت قهوه عربیکا اختصاص یافته اند.

جمع بندی

در این مطلب به معرفی مزارع قهوه برزیل و شهرهای قهوه خیز این کشور پرداخته شد. شما می توانید بهترین انواع قهوه با کیفیت و اصل را از سایت قهوه واکا تهیه نمایید.

1 دیدگاه در “معرفی مزارع قهوه برزیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا

آیکون ستاره قهوه واکا

محصولات

آیکون ستاره قهوه واکا

کارت هدیه 3 میلیونی واکا

2,500,000 تومان

برای خرید قسطی با پرداخت ماهیانه 625,000 تومان درگاه پرداخت اسنپ‌پی را انتخاب کنید.

قهوه ویژه کادر درمان

320,000 تومان1,520,000 تومان

لولر گتر 58

350,000 تومان

برای خرید قسطی با پرداخت ماهیانه 87,500 تومان درگاه پرداخت اسنپ‌پی را انتخاب کنید.

پودر چای ماسالا بدون شکر کریو (CRAVE) 300 گرمی

345,000 تومان

برای خرید قسطی با پرداخت ماهیانه 86,250 تومان درگاه پرداخت اسنپ‌پی را انتخاب کنید.

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.